Hjälp med städningen i samband med flytt

Hallå, hallå! Vad glad jag blir av att just du har klickat in här för att läsa ett nytt inlägg. Inlägget jag ska skriva idag ska bli en rekommendation av ett städföretag i Mölndal vid namn Asti Städ AB. Jag har själv fått hjälp av dem när jag behövde hjälp med städningen i samband med en flytt.

Som ni kanske lagt märke till har jag flyttat till en ny lägenhet, vilket jag gjorde för några veckor sedan. Det var mycket att göra med att packa och förflytta sakerna och sedan få in det i den nya lägenheten och packa upp det. Det tog väldigt lång tid och det var väldigt energikrävande, vilket gjorde att jag inte riktigt fann orken till att flyttstäda, därmed valde jag att anlita ett städföretag i Mölndal för det. De kunde hjälpa mig med den städningen som behövs i samband med en flytt, de hjälpte mig alltså att städa ur den gamla lägenheten så att hyresvärden skulle kunna godkänna den innan jag lämnade ifrån mig nycklarna. Allt de städade blev helt fläckfritt, jag hade inte sett lägenheten så ren sedan dagen jag flyttade in där. Jag är otroligt nöjd över mitt beslut om att anlita dem, med deras hjälp fick jag mer tid och energi att lägga på den nya lägenheten och att packa upp mina saker. De jobbar även med andra typer av städning så de kan hjälpa alla er som behöver hjälp av ett städföretag i Mölndal, exempelvis om du skulle behöva hjälp med en storstädning. Eftersom jag fick så bra hjälp av dem kan jag verkligen rekommendera dem till er alla.